Ramon Masó d'Acalora

Recull de premsa – Acalora als mitjans de comunicació

La setmana passada va tenir lloc la presentació d’Acalora, la nostra botiga de briquetes online, als mitjans de comunicació. Vam presentar el producte, explicar el seu procés de fabricació i el nostre objectiu comercial: obrir-nos pas en el mercat estatal a través d’Internet.

Diversos mitjans es van fer ressó dels arguments pels quals les briquetes de fusta són un producte a considerar a l’hora de decidir amb quin combustible és més convenient escalfar casa i destaquen els avantatges principals d’utilitzar-les. Expliquen molt breument la comparació econòmica entre les briquetes de biomassa i l’electricitat i el gasoil; la diferència és abismal.

Expliquen també quin és l’origen de l’empresa Acalora (una marca de Palets Pla d’Urgell) i destaquen la bona acollida del producte arreu d’Espanya. Des del mes d’Octubre i fins al moment s’han rebut més de 5.000 visites a la pàgina web i enviat comandes a Galicia, Cadis, Les Illes, Madrid, Aragó i Catalunya entre d’altres.

A continuació us deixem el video on el Ramon Masó, responsable del producte i expert en briquetes i biomassa explica les caracterísitques de les nostres briquetes així com les seves experiències i sensacions sobre aquesta nova botiga online de briquetes de fusta.

 


 

També un recull amb les diverses aparicions als diaris El Punt Avui, Vilaweb, La Ciutat de Lleida i TV3 Comarques.

Noticia de Acalora en el diario El Punt Avui

 

Noticia de Acalora en Vilaweb

 

Noticia sobre Acalora al diari digital La ciutat de Lleida

 

Noticia sobre les briquetes de fusta Acalora a TV·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *