Condicions generals de compra

El present document (conjuntament amb els documents que s’hi esmenten) estableix les condicions per les quals es regeix l’ús d’aquesta pàgina web i la compra de productes a la mateixa (en endavant, les “Condicions”). Et preguem que llegeixis atentament les Condicions abans de fer servir aquesta pàgina web. En utilitzar aquesta pàgina web o fer una comanda a través de la mateixa, consents quedar vinculat per aquestes Condicions, o sigui que si no estàs d’ acord amb totes les Condicions, no has de fer servir aquesta pàgina web. Aquestes Condicions podrien ser modificades. És la teva responsabilitat llegir-les periòdicament ja que les condicions vigents en el moment d’ús de la pàgina web o de celebració del contracte seran les que li siguin aplicables.

Els nostres Dades
La present pàgina web és operada per Palets Pla d’Urgell SL, amb domicili a Crta Bellpuig s/n, 25260, Ivars d’Urgell (Lleida) inscrita al Registre Mercantil de Lleida, Tom 418, Foli 36, Full L7782 i NIF B-25.368.929.

Dades del visitant
La informació o dades personals que ens facilitis sobre tu seran tractades d’acord amb el que estableix la Política de Privacitat. En fer ús d’aquesta pàgina web es consent el tractament d’aquesta informació i dades i es declara que tota la informació o dades que ens facilitis són veraces i es corresponen amb la realitat.

Ús de la Web.
L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i dels continguts, de conformitat amb la legislació aplicable, els presents Termes i condicions generals d’ús del lloc web, la moral i bons costums generalment acceptats i l’ordre públic, obligant-se a indemnitzar Palets Pla d’Urgell SL per qualsevol dany o perjudici que pogués ocasionar per l’ús d’aquesta web, infringint aquestes condicions generals i/o la legalitat vigent. L’Usuari s’haurà d’abstenir de:

• Fer un ús no autoritzat o fraudulent del lloc web i/o dels continguts amb fins o efectes il•lícits.

• Accedir o intentar accedir a recursos o àrees restringides del lloc web, sense complir les condicions exigides per a aquest accés.

• Introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys en els sistemes físics o lògics del propietari del domini, dels seus proveïdors o de tercers.

• Intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades del propietari del domini, tercers proveïdors i altres usuaris.

• Suprimir, amagar o manipular les notes sobre drets de propietat intel•lectual o industrial i altres dades identificatives dels drets del titular del lloc web o de tercers incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d’informació que pugui inserir alss continguts.

• Obtenir i intentar obtenir els continguts utilitzant mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o s’hagin indicat expressament en les pàgines web on es trobin els continguts o, en general, dels que s’utilitzin habitualment a Internet per no comportar un risc de dany o inutilització del lloc web i/o dels continguts.

Celebració del contracte
La informació continguda en aquestes Condicions i els detalls continguts en aquesta pàgina web no constitueixen una oferta de venda, sinó una invitació per contractar. El consentiment es manifesta pel concurs de l’oferta i acceptació sobre la cosa i la causa que han de constituir el contracte. El contracte s’accepta des que es manifesta l’acceptació de la compra. Per realitzar una comanda, hauràs de seguir el procediment de compra online i fer clic a la forma de pagament. Després d’això, rebràs un correu electrònic acusant rebut de la teva comanda.

Promoció mostra gratuïta
Només s’enviaran mostres amb direcció postal a Espanya (península) excloent les illes Balears, les illes Canaries, Ceuta i Melilla. Les mostres seran enviades per missatgeria amb les despeses d’enviament gratuïtes. En cas que algú de les zones excloses estigui interessat en la mostra, es demanarà el càrrec corresponent a les despeses d’enviament i se li enviarà el paquet un cop rebut el pagament. Només s’enviarà una mostra per direcció postal i per direcció IP. Acalora es reserva el dret de no fer efectius els enviaments que es considerin fraudulents.

Disponibilitat dels articles sol•licitats
Totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. En aquest sentit, si es produeixen dificultats quant al subministrament de productes o si no queden articles en estoc, ens reservem el dret de facilitar informació sobre productes substitutius de qualitat i valor igual o superior que tu pots encarregar. Si no vols fer una comanda d’aquests productes substitutius, et reemborsarem qualsevol quantitat que poguessis haver abonat.

Negativa a tramitar una comanda
Reservat el dret de retirar qualsevol producte d’aquesta pàgina web en qualsevol moment i de treure o modificar qualsevol material o contingut de la mateixa.

Lliurament de les comandes i despeses d’enviament
Si els articles estan disponibles, rebrà la comanda en un termini de 2-4 dies laborables. Les comandes realitzades només es poden enviar a persones amb una direcció postal a Espanya (península) excloient les Illes Balears, les Illes Canaries, Ceuta i Melilla. Les comandes seràn enviades per missatgeria amb les despeses d’enviament gratis. En cas que els clients de les zones excloses estiguin disposats a pagar el recàrrec corresponent a la diferència de despeses d’enviament, s’enviarà el paquet una cop s’hagi rebut el pagament de la mercaderia i despeses d’enviament.

Quan es realitzi l’enviament, rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la teva comanda. En cas que 7 dies després de la recepció del correu electrònic de confirmació encara no hagis rebut el teu paquet, contacta amb el nostre Servei d’Atenció al Client a info@acalora.es. També pots fer-ho a través del telèfon +34 973 58 04 75 de 09:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00 a l’estiu i a l’hivern de 09:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00, tots de dilluns a divendres.

Preu i pagament
El preu de cada producte serà el que s’estipuli en cada moment a la nostra pàgina web. Tot i que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren a la pàgina siguin correctes, poden produir-se errors. Els preus d’aquesta pàgina web inclouen IVA i les despeses d’enviament. Els preus poden canviar en qualsevol moment, però (excepte en aquesta suspensió) els possibles canvis no afectaran les comandes que fa als que ja li hàgim enviat una Confirmació de Comanda.

Quan hagis acabat la teva comanda, podràs pagar mitjançant transferència bancaria o el teu compte Paypal. Ens prenem molt seriosament la seguretat, de manera que les teves dades estaran fora de perill amb nosaltres. La compra és 100% segura ja que utilitzem un dels sistemes de comanda online més segurs del mercat i estem constantment investigant i millorant el nostre programari per assegurar-nos que oferim els més qualificats estàndards de seguretat en tot moment.

Enllaços externs
En el cas que la nostra pàgina web contingui enllaços a altres pàgines web i materials de tercers, aquests enllaços es faciliten únicament a efectes informatius, sense que nosaltres tinguem cap control sobre el contingut d’aquestes pàgines web o materials. Per tant, no acceptem cap responsabilitat per qualsevol dany o pèrdua derivats del seu ús.

Comunicacions per escrit
La normativa aplicable exigeix que part de la informació o comunicacions que li enviem siguin per escrit. Mitjançant l’ús d’aquesta pàgina web, vostè accepta que la major part de les comunicacions amb nosaltres siguin electròniques. Ens posarem en contracte amb vostè per correu electrònic o li facilitarem informació penjant avisos en aquesta pàgina web. A efectes contractuals, vostè consenteix a usar aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeix que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que li enviem de forma electrònica compleixen amb els requisits legals de ser per escrit. Aquesta condició no afectarà els seus drets reconeguts per llei.

Renúncia
La manca de requeriment per la nostra part del compliment estricte per la seva part d’alguna de les obligacions assumides per vostè en virtut de les presents Condicions o la manca d’exercici per la nostra part dels drets o accions que ens poguessin correspondre en virtut de les presents Condicions, no suposarà renúncia ni cap limitació en relació amb aquests drets o accions ni l’exonera a vostè de complir amb aquestes obligacions.

Cap renúncia per la nostra part a alguna de les presents Condicions o als drets o accions derivats del Contracte té efecte, llevat que s’estableixi expressament que és una renúncia i formalitzi i se li comuniqui a vostè per escrit de conformitat amb el que disposa l’ apartat de notificacions anterior.

Acord complet
Les presents Condicions i tot document a què es faci referència expressa a les mateixes constitueixen l’acord íntegre existent entre Vostè i nosaltres en relació amb l’objecte del contracte i substitueixen qualsevol altre pacte, acord o promesa anterior convinguda entre vostè i nosaltres verbalment o per escrit. Nosaltres reconeixem haver consentit la celebració del Contracte sense haver confiat en cap declaració o promesa feta per l’altra part o que pogués inferir-se de qualsevol declaració o escrit en les negociacions entaulades pels dos abans d’aquest Contracte, llevat allò que figura expressament esmentat en les presents Condicions. Ni vostè ni nosaltres disposarem d’acció davant de qualsevol declaració incerta realitzada per l’altra part, verbal o escrita, amb anterioritat a la data del Contracte (tret que s’hagués fet aquesta declaració incerta de forma fraudulenta) i l’única acció de què disposarà l’altra part serà per incompliment de contracte de conformitat amb el que disposen les presents Condicions.

Dret a modificar les condicions
Tenim dret a revisar i modificar les presents Condicions en qualsevol moment. Vostè estarà subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en que utilitzi la present pàgina web o efectuï cada comanda, llevat que per llei o decisió d’organismes governamentals hàgim de fer canvis amb caràcter retroactiu en aquestes polítiques, Condicions o declaració de privacitat, en aquest cas, els possibles canvis afectaran també a les comandes que vostè hagués fet prèviament.
Garanties legals
En cas que l’article sigui defectuós, procedirem segons correspongui, a la reparació, substitució o resolució del contracte. Aquesta gestió serà gratuïta per a l’usuari. Nosaltres responem de les faltes de conformitat que es manifestin en un termini de dos anys des del lliurament sempre que es confirmi per part del consumidor de la falta de conformitat en el termini de dos mesos des de la recepció de l’article.

La satisfacció dels nostres clients és de màxima importància, de manera que pots posar-te en contacte amb nosaltres per procedir a la queixa. Intentarem redirigir les teves consultes i t’informarem de qualsevol informació respecte a la teva consulta o queixa. Els temes relatius a la garantia solen estar directament vinculats amb el fabricant, pel que poden requerir un temps de consulta més gran.

En cas de queixa caldrà facilitar una descripció el més precisa possible del motiu de la queixa i el número de comanda. En cas de no rebre una resposta en 7 dies laborables contacta amb nosaltres de nou ja que en certes ocasions els correus electrònics es poden dirigir a la carpeta d’spam.

Legislació i Jurisdicció aplicable
L’ús de la nostra pàgina web i els contractes de compra de productes a través aquesta pàgina web es regiran per la legislació espanyola.