Política de devolucions

Si no estàs satisfet amb la teva compra, pots tornar la comanda en el seu estat original en un termini màxim de 7 dies després de rebre-ho a comptar de la data de recepció del mateix, i emetrem el reemborsament corresponent dels productes comprats. No s’admetrà la devolució de productes amb data d’expedició que excedeixi els 7 dies naturals després de la recepció de la comanda.

Procés de devolucions
Si la devolució es realitza per defectes en el producte o error per part de la marca, les despeses d’enviament aniran a càrrec de la marca.

En qualsevol altre cas les despeses d’enviament de la devolució seran a càrrec del client que serà el responsable que la devolució s’efectuï correctament amb l’agència de transport que desitgi.

El client ha de comunicar la devolució a Acalora contactant amb el Servei d’Atenció al Client a l’email info@acalora.es o trucant al telèfon ( +34 ) 973 58 04 75 dins el termini indicat per conèixer el procediment a seguir.
MOLT IMPORTANT: Conserva el comprovant d’enviament ja que en cas d’incidència amb el mateix, servirà de comprovant davant de possibles reclamacions. Altrament, Palets Pla d’Urgell S.L. no es fa responsable de la devolució.
Acalora després d’haver rebut la mercaderia en els seus magatzems i comprovat el perfecte estat del producte retornat, restituirà al client l’import de la compra, no de les despeses d’enviament de devolució, en una termini màxim de 14 dies. Si els articles presenten una depreciació per la seva incorrecte embalatge o hagin estat danyats podran no ser acceptats per part de la marca i retornats al client sense possibilitat de devolució.