oferta briquetes de fusta

Comencem la tardor amb una oferta de briquetes per als més previsors!

oferta de briquetas de fusta

Des que parem la calefacció perquè comença a fer bon temps i durant l’estiu, ens despreocupem totalment de la calefacció; és aquesta curta època de l’any que ens permet estar tranquils i oblidar-nos una mica d’aquest aspecte.

Però amb el setembre acomiadem l’estiu, i per tant, la calor. I encara que serà potser a partir de l’octubre o novembre quan necessitarem activar la calefacció, al setembre és important ser previsors i començar a controlar tots els aspectes relacionats:

  • Neteja dels conductes de la sortida de fums
    L’objectiu és prevenir que l’estalsí pugui arribar a encendre’s, cosa que passa solament en quantitats molt elevades. Tot i així, des d’Acalora us recomanem fer una neteja anual.
  • Neteja de la caldera
    És important netejar les cendres i els residus adherits a les parets de la caldera per augmentar el seu rendiment durant aquesta pròxima temporada.
  • Posada en marxa de la caldera
    No està de més comprovar quan encara no fa fred que la caldera funciona perfectament: tots els elements de circulació, ventiladors, bombes recirculadores d’aigua, etc.
  • Tenir combustible preparat

Tot perquè, quan arribi el fred ho tinguem preparat i puguem evitar així possibles problemes tècnics o de subministrament. Així que, si ets dels que t’agrada tenir-ho tot preparat per quan arribi el fred… tenim l’oferta de briquetes perfecta per a tu!

 

Oferta de briquetes de fusta

Només del 26 de setembre al 12 d’octubre les nostres briquetes tindran fins a un 15% de descompte: les caixes de 20kg i els palets de 300kg tenen un 10% de descompte i el palet gran té un 15% de descompte.

Per beneficiar-te de la promoció utilitza els següents codis a la nostra botiga online de briquetes. Afegeix el producte al carret i introdueix el codi abans de finalitzar la teva compra!

➡ Codi: SETEMBRE10 per la caixa i palet de 300kg (10% descompte) ⬅

➡ Codi: SETEMBRE15 pel palet de 1.100kg (15% descompte) ⬅

 

Oferta de briquetas: caja de briquetas de 20kg al 10% descuento

 

Oferta de briquetas: palet de briquetas de 300kg con un 10% descuento

 

Oferta de briquetas: palet de briquetas de 1000kg con un 15% de descuento

Encara que a molts ens encanti l’estiu, des d’Acalora us volem ajudar a preparar-vos per a l’hivern i, a més, estalviant! Aprofita per comprar els teus palets de briquetes amb descomptes fins al 15% només fins al 12 d’Octubre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *