briquetas RUF de la marca Acalora

Briquetes RUF, garantia de qualitat

Has sentit a parlar sobre les briquetes RUF però no saps del cert què significa? Si sols comprar briquetes per alimentar el teu sistema de calefacció durant els mesos d’hivern, llavors has de saber que existeixen diferents tipus de briquetes: les briquetes rodones i les briquetes quadrades, i que de les dues, les briquetes quadrades són les que donen millor rendiment per calderes i xemeneies.

Bé, doncs aquestes briquetes quadrades estan fabricades sota el segell de la marca RUF, per això s’anomenen “briquetes RUF”. Aquestes briquetes, amb els anys s’han convertit en un sinònim de producte de primera qualitat; els usuaris que solen comprar briquetes saben que es tracta d’un tipus de briqueta que no els defraudarà.

RUF és una marca alemanya que fa més de 30 anys que desenvolupa i produeix sistemes per crear briquetes de fusta, metalls i altres materials residuals. Les briquetes fabricades poden anar amb o sense les lletres marcades al producte, el més important és el seu mètode de fabricació i la seva elevada qualitat. Les briquetes Acalora estan fabricades amb una briquetadora RUF.

briquetas RUF de la marca Acalora

Característiques principals de les briquetes RUF

Producció que millora el comportament de la combustió

Les briquetes RUF es produeixen amb serradures seques de fusta sense l’addició d’aglutinants. El sistema de fabricació de la marca RUF premsa les briquetes de forma individual i genera una gran pressió hidràulica que fluïdifica la lignina que conté la fusta, aconseguint així la coneguda forma i avantatges de les briquetes RUF.  

Tecnologia alemanya

La màquina amb què estan fabricades és alemanya. Alemanya sempre ha sigut un líder en tecnologia i innovació, a més hi ha una gran cultura de consumir productes reciclats que no perjudiquin el medi ambient.

Qualitat garantida

Les briquetes RUF tenen un percentatge d’humitat sempre inferior al 10%, fet que garanteix un bon rendiment. A més compleixen unes normatives que garanteixen un estàndard bàsic de qualitat. Les briquetes de fusta Acalora compten amb la ISO 9001 i la ISO 14001. La primera garanteix que es tracta d’un producte amb garantia de qualitat i la segona que és un producte que respecta i protegeix el medi ambient. A més, com que les briquetes RUF presenten una major densitat que la llenya i també un contingut energètic més alt, es precisen menys briquetes RUF que llenya per aconseguir la mateixa potència calorífica.

 

Vols comprar briquetes RUF? Fes clic per anar a la botiga online.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *