Compra aquí les briquetes de fusta

Estella de fusta – Caixa de 6 kg

19,80
. Caixa amb estella de fusta per facilitar l'encesa de briquetes i llenya.
· Producte sec i 100% natural
· Ideal per xemeneies, calderes de llenya, carbó, biomassa i estufes.
· La caixa conté una bossa amb 6 kg aproximadament d'estella de fusta.
· Entrega a domicili. Despeses d'enviament incluides a península.
· IVA inclòs.
Kit briquetes de fusta + encenalls + paper – Caixa de 20 kg

32,05
Caixa de 20 kg aprox. que conté:
 • 11 unitats de briquetes de fusta RUF d’alta qualitat amb garantia de fabricant.
 • 1 bossa amb 1kg d'estella de fusta per facilitar l'encesa.
 • 1 bossa amb 100gr de paper triturat per facilitar l'encesa.
· Ideal per a xemeneies, tant obertes com tancades. · Entrega a domicili. Despeses d'enviament incloses a península. · IVA inclòs.

Caixa de 21 kg – briquetes de fusta

30,75
. Caixa de 13 unitats de briquetes de fusta d’alta qualitat amb garantia de fabricant.
· Ideal per calderes de llenya, carbó, biomassa, estufes i llars de foc.
· Entrega a domicili. Despeses d’enviament incloses a península.
· Pes aproximat.
. IVA inclòs.


Palet de 290kg – briquetes de fusta

162,60
. Palet de 175 briquetes de fusta d’alta qualitat amb garantia de fabricant. · Pes aproximat: 290kg. · Ideal per calderes de llenya, carbó, biomassa, estufes i llars de foc. · Entrega a domicili. Despeses d’enviament incloses a península. . El transportista deixarà el palet al seu domicili en un lloc accessible amb transpalet . IVA inclòs

Palet de 32 bosses de 6 briquetes de fusta

205,00
· El palet conté 32 bosses de 6 briquetes de fusta. En total 192 briquetes de fusta d'alta qualitat amb garantia de fabricant. · Pes aproximat: 330kg. · Format que proporciona una còmoda i fàcil manipulació del producte. · Ideal per calderes de llenya, carbó, biomassa, estufes i llars de foc. · Entrega a domicili. Despeses d’enviament incloses a península. . El transportista deixarà el palet al seu domicili en un lloc accessible amb transpalet · IVA inclòs

Palet de 1.100kg – briquetes de fusta

389,40
. Palet de 656 briquetes de fusta d’alta qualitat amb garantia de fabricant. · Pes aproximat: 1.100kg. · Ideal per calderes de llenya, carbó, biomassa, estufes i llars de foc. · Entrega a domicili. Despeses d’enviament incloses a península. . El transportista deixarà el palet al seu domicili en un lloc accessible amb transpalet. . IVA inclòs.

Palet de 104 bosses de 6 briquetes de fusta

476,00
· El palet conté 104 bosses de 6 briquetes de fusta. En total 624 briquetes de fusta d'alta qualitat amb garantia de fabricant. · Pes aproximat: 1.050kg. · Format que proporciona una còmoda i fàcil manipulació del producte. · Ideal per calderes de llenya, carbó, biomassa, estufes i llars de foc. · Entrega a domicili. Despeses d’enviament incloses a península. · El transportista deixarà el palet al seu domicili en un lloc accessible amb transpalet · IVA inclòs

El Procés

Escull el format i realitza la compra

Rep les briquetes al domicili sense despeses

Gaudeix de la calefacció amb un estalvi important

FAQs

Quin és el temps d'entrega de les comandes?

Normalment les comandes tarden entre 2 i 4 dies laborables en arribar a la seva destinació des de la confirmació del pagament (immediat amb el mètode de pagament targeta de crèdit i PayPal).

Quins són els avantatges de les briquetes respecte a la llenya?

Com a avantatge de les briquetes respecte a la llenya destacaríem que aquestes cremen més lentament, sempre tenen el mateix percentatge d'humitat (inferior al 10%) i aprofiten més la calor, a part de la seva comoditat pel que fa al transport i emmagatzematge. Les briquetes, en estar molt compactades són de combustió lenta i constant, consumint-se pràcticament al 100% (només generen un 5% de cendra).

Quines són les característiques tècniques de les briquetes

La fitxa tècnica de les briquetes és la següent:

 • Mesures: 25cm x 10cm x 7cm.
 • Pes: entre 1’7 kg. i 1’8 kg./un.
 • Grau d'humitat: inferior al 9%
 • Poder calorífic: 5.000 kilocalories /kg. Aproximadament 10 kg. de briquetes tenen el mateix poder calorífic que 17 kg. de llenya seca.
 • Pressió específica: 1.800 kg./cm2.
 • Pes específic: més de 1.000 kg./m3
 • Cendres: gairebé no produeixen cendres, només un 0’5 %.
 • Emmagatzematge: Cal guardar-les en un lloc sec i a cobert.
Quina és la diferència entre les briquetes de fusta Acalora i les briquetes que s'ofereixen en superfícies comercials?

La diferència que hi ha entre les briquetes Acalora i les briquetes que s'ofereixen en superfícies comercials, és la qualitat de la fusta utilitzada per a la seva fabricació i, el que és més important, la compactació. La majoria de les briquetes que es poden comprar en aquests centres comercials són rodones, inclús algunes amb un forat al mig, fet que contribueix en un consum més ràpid. La forma rectangular fa que la briqueta pugui ser compactada a molta més pressió (1.800 kg./cm2.), fet que afecta molt positivament al rendiment.

Les briquetes serveixen per a una xemeneia?

Sí. Efectivament, les briquetes són un producte ideal per a xemeneies, tant obertes com tancades, i el més important, milloren alguns dels inconvenients de la llenya. Com a avantatge destaquem les facilitats d'emmagatzematge i manipulació, així com l'elevat poder calorífic i el grau d'humitat constant. No obstant això, destaquem també que les briquetes potser no fan tanta flama com algun tipus de llenya, doncs en estar sotmeses a grans pressions en el moment de la seva fabricació, cremen més lentament que la llenya i no fan brasa. En una xemeneia de tamany estàndard recomanem utilitzar tres briquetes a la vegada com a mínim.

Com es realitza l'encesa de les briquetes?

L’encesa de les briquetes és similar al de la llenya tradicional. Hem de posar una mica de paper de diari per exemple, o qualsevol altre tipus de paper, juntament amb uns quants trossets de fusta tova (per exemple estella de fustaa o similar) i posar al damunt 3 briquetes com a mínim (si es tracta d’una xemeneia, en el cas d’una caldera caldrà posar-ne més). Una vegada tinguem tot col·locat, encendrem el paper de diari i en breus veurem que les briquetes s’han encès. Posteriorment només hem d’afegir briquetes quan detectem que el foc disminueix.

On he de guardar les briquetes?

El més important és protegir les briquetes de la intempèrie per conservar la seva efectivitat al 100%. Una de les característiques més destacades de les nostres briquetes és que sempre tenen menys d’un 10% d’humitat, fet que contribueix molt positivament al seu rendiment. És per aquest motiu que és necessari guardar-les a cobert.

Pot aparèixer algun tipus de plaga a les briquetes?

No, al tractar-se de fusta triturada i compactada a una elevadíssima pressió, els petits insectes que puguin haver-hi a la fusta, desapareixen totalment. Així que no hi ha cap possibilitat de que aparegui corc o cap tipus de plaga. Les briquetes es poden guardar sense cap problema durant 3 o 4 anys, simplement és important guardar-les en un lloc resguardat de la intempèrie perquè mantinguin les seves qualitats.

Tens dubtes durant el procés de compra?

Per realitzar la compra online d’un dels nostres productes, és necessari realitzar el procés de compra a través d’aquesta pàgina de producte clicant al botó “Afegir al carret”. Podràs escollir entre els següents mètodes de pagament: targeta de crèdit, PayPal o transferència bancària. Si necessites assessorament per executar el procés, podem ajudar-te en directe via trucada telefònica o a través de WhatsApp (619 616 085). També podem realitzar la compra de forma remota perquè només quedi pendent el pagament, en aquest cas haurà de ser necessàriament transferència bancària.

Hi ha tarifes per a distribuïdors?

Sí, per facilitar-li les tarifes i condicions disponibles per a majoristes i distribuïdors, haurà d’enviar-nos un correu a info@acalora.es

Vols guanyar 100kg de briquetes gratis?

Recomana’ns als teus amics i gaudeix de 100kg de briquetes per la teva calefacció!!

Les teves dades


 He llegit i accepto la política de privacitat
Autoritzo l'enviament d’informació

Dades de la persona que recomanes

captcha


Fes córrer la veu!


* Quan la persona recomanada faci una compra mínima de 300kg t'obsequiarem amb 100kg de briquetes gratis en la teva propera compra mínima de 300kg. Promoció vàlida fins a febrer de 2018.
briquetes

ISO 9001
producte amb garantiade qualitat


ISO 14001
producte que respectai protegeix el medi ambient