Sede central Acalora - Palets Pla d'Urgell

Benvinguts a Acalora

Actualitzat el 10 de setembre de 2018

Des d’Acalora us donem la benvinguda al blog de les briquetes i la biomassa; un espai on trobareu informació rellevant i tècnica sobre les briquetes de fusta així com les últimes novetats sobre el sector de la biomassa i medi ambient.

Acalora és una nova marca de la consolidada empresa Palets Pla d’Urgell que té per objectiu la comercialització de briquetes de fusta a través d’Internet. Palets Pla d’Urgell va néixer a la província de Lleida com una empresa familiar que va iniciar el seu negoci amb la recollida, selecció i reparació de palets usats. Amb els anys vam decidir afegir imaginació al negoci i aprofitar els residus procedents d’aquest procés per crear un producte innovador vàlid per alimentar calderes de llenya i llars de foc. I així va néixer la fabricació de briquetes de fusta a la província de Lleida. Actualment podem presumir de ser una de les empreses productores de briquetes de biomassa més important de Catalunya.

Sede central Acalora - Palets Pla d'Urgell

Palets Pla d’Urgell és conscient de la importància que té Internet avui en dia entre els compradors i per aquest motiu neix Acalora, que té per objectiu ampliar l’àrea de comercialització i influència de Palets Pla d’Urgell. Si bé des de Palets Pla d’Urgell es treballa amb un sistema propi de distribució a escala local i amb una àrea d’influència centrada a Catalunya, amb Acalora s’expandeix la venda de briquetes a tot el territori espanyol, posant a la disposició dels usuaris d’Internet un combustible natural i amb garantia de qualitat. Incialment Acalora es llança al mercat amb tres formats pensats especialment per als clients d’aquest canal digital:

Caixa de 14 briquetes de fusta (23 kg aprox)

Aquest format va dirigit a aquelles famílies que utilitzen una llar de foc puntualment i no tenen molt espai per al seu emmagatzematge.

Caja amb 14 unitats de briquetes de fusta

Palet de 161 briquetes de fusta (300 kg aprox)

Format ideal per aquells compradors que vulguin comprovar l’eficiència del producte amb una quantitat notable per descobrir els resultats.

Palet de 161 briquetes de fusta

Palet de 624 briquetes de fusta (1.100 kg aprox)

Format pensat especialment per aquelles families que utilitzen les briquetes com a combustible principal per al seu sistema de calefacció i que volen tenir una reserva de combustible i que disposen d’espai suficient per al seu emmagatzematge.

Palet de 624 briquetes de fusta

 

Dues temporades després i gràcies a les enquestes realitzades als nostres clients, detectem una necessitat nova al mercat: el format de briquetes de fusta en bosses. Així que vam decidir afegir dos productes nous a la pàgina web: el palet de 30 bosses de 6 unitats de briquetes de fusta (300 kg aprox) i el palet de 104 bosses de 6 briquetes de fusta (1.100 kg aprox) en format bossa. D’aquesta manera, els clients poden disfrutar del mateix producte en un format:

✅ Més net
✅ Més fàcil d’emmagatzemar
✅ Més còmode de transportar

 

Palet de 30 bosses de 6 briquetas de fusta (300 kg aprox)

Palet de 104 bosses de 6 briquetas de fusta (1.100 kg aprox)Palet de 104 bosses de 6 briquetes

Si apostes per un sistema de calefacció econòmic i ecològic, Acalora és una opció segura; som fabricants de briquetes de fusta des de fa gairebé 10 anys! Ja has provat les nostres briquetes RUF?

2 thoughts on “Benvinguts a Acalora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *