Avís legal

1. Responsable del tractament.

Palets Pla d’Urgell S.L. amb CIF B-25368929 és el titular de la present pàgina web, operant sota la denominació comercial Acalora. Palets Pla d’Urgell S.L. amb domicili fiscal a Crta. Bellpuig s/n, 25260 Ivars d’Urgell, Lleida.

Pot contactar-nos a través del correu electrònic info@acalora.es o per telèfon (+34) 973 58 04 75.

2. Recollida i tractament de dades a caràcter personal.

Les dades proporcionades seran incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal titularitat de Palets Pla d’Urgell SL degudament inscrit en l’Agència de Protecció de Dades, amb la finalitat de gestionar el registre dels usuaris a aquest lloc web, permetre el seu accés a diferents seccions i enviament de publicitat. Vostè presta el seu consentiment exprés i inequívoc perquè el tractament de les dades recollides amb la finalitat prevista en el paràgraf anterior s’efectuï a través del proveïdor de serveis contractat per Palets Pla d’Urgell SL a través de la companyia CDMon amb domicili al C / Girona, 81-83, Local 6, 08380 Malgrat de Mar (Barcelona) Espanya.

L’usuari queda igualment informat sobre la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, reconeguts per l’ordenament en la següent adreça Crta. Bellpuig s/n, Ivars d’Urgell (Lleida) o bé a l’adreça info@acalora.es. Palets Pla d’Urgell garanteix que ha adoptat les mesures oportunes de seguretat en les seves instal•lacions, sistemes i fitxers. Així mateix, es garanteix la confidencialitat de les dades personals i que no seran utilitzades per a una finalitat diferent a la indicada.

3. Destinataris de les dades de caràcter personal.

Les seves dades de caràcter personal seran comunicades a l’agència de transport encarregada de l’enviament de la mercaderia. Igualment, les seves dades seran cedides, si escau, a l’entitat de crèdit prestadora dels serveis del pagament dins el marc de la gestió del pagament.

4. Drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició.

Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició sobre les seves dades personals de forma gratuïta enviant un correu electrònic a l’adreça: info@acalora.es.

5. Contingut.

La pàgina Acalora.es consisteix en un portal d’internet on s’ofereix la venda de briquetes de fusta i informació sobre calderes de biomassa als usuaris. Acalora és una pàgina dirigida a un públic que ha assolit la majoria d’edat al seu país de residència. Si no ets major d’edat no estàs autoritzat a registrar-te a aquesta pàgina. Tan l’accés a aquesta pàgina web, com l’ús que pugui fer de la informació i continguts inclosos en la mateixa o accessibles des d’ella, serà d’exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi, sense que Palets Pla d’Urgell SL pugui tenir cap responsabilitat per aquests usos.

Tots els continguts d’aquesta pàgina són de producció pròpia. Si es considera que algun dels continguts d’aquesta pàgina infringeix els drets d’autor, preguem ens sigui comunicat a través del nostre correu electrònic info@acalora.es per procedir a la seva retirada.
6. Enllaços externs.

El propietari del lloc web no es fa responsable d’aquells altres llocs web o arxius als que sigui possible accedir a través d’enllaços d’hipertext (links) disponibles entre els seus continguts, atès que aquestes pàgines enllaçades seran en tot cas responsabilitat dels seus respectius titulars. Aquesta pàgina, per tant, ni aprova, ni fa seus els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol classe de material existent en tals pàgines web o arxius i no controla ni es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació continguts i serveis existents en els llocs enllaçats i que són aliens a aquesta pàgina.

En el cas que es consideri oportú o que un òrgan competent declari la il•licitud de les dades, ordenat la seva retirada o que s’impossibiliti l’accés als mateixos, o s’hagués declarat l’existència de la lesió, i se’ns hagi notificat expressament la corresponent resolució, els enllaços que s’indiquin seran immediatament retirats.

7. Ús de la Web.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i dels continguts, de conformitat amb la legislació aplicable, els presents Termes i condicions generals d’ús del lloc web, la moral i bons costums generalment acceptats i l’ordre públic, obligant-se a indemnitzar Palets Pla d’Urgell SL per qualsevol dany o perjudici que pogués ocasionar per l’ús d’aquesta web, infringint aquestes condicions generals i/o la legalitat vigent. L’Usuari s’haurà d’abstenir de:

• Fer un ús no autoritzat o fraudulent del lloc web i/o dels continguts amb fins o efectes il•lícits.

• Accedir o intentar accedir a recursos o àrees restringides del lloc web, sense complir les condicions exigides per a aquest accés.

• Introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys en els sistemes físics o lògics del propietari del domini, dels seus proveïdors o de tercers.

• Intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades del propietari del domini, tercers proveïdors i altres usuaris.

• Suprimir, amagar o manipular les notes sobre drets de propietat intel•lectual o industrial i altres dades identificatives dels drets del titular del lloc web o de tercers incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d’informació que pugui inserir alss continguts.

• Obtenir i intentar obtenir els continguts utilitzant mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o s’hagin indicat expressament en les pàgines web on es trobin els continguts o, en general, dels que s’utilitzin habitualment a Internet per no comportar un risc de dany o inutilització del lloc web i/o dels continguts.

8. Propietat intel•lectual.

La present pàgina web, incloent el codi font i els continguts elaborats pel seu titular o els seus col•laboradors, estan protegits per la normativa nacional i internacional vigent sobre propietat intel•lectual, trobant tots els drets reservats, de manera que l’usuari es troba facultat únicament per efectuar la navegació a través de les pàgines per a la seva visualització com a ús privat.

9. Legislació i jurisdicció aplicable.

Les condicions generals exposades en aquest document es regeixen per la llei espanyola.